Airbnb – Ett annorlunda sätt att semestra på

Airbnb – Ett annorlunda sätt att semestra på

Är det dags för semester inte man är intresserad att åka charter utan vill fixa sitt boende på egen hand eller vill vara med om något unikt. Då är Airbnb en perfekt lösning! Det går att hitta boende av olika typer, allt från en liten stuga vid en sjö eller till ett lyxigt boende mitt i en storstad runt om i världen. Tillika går det att hitta upplevelser man vanligt fall inte hittar. Det är egentligen bara fantasin som sätter stopp och självklart vilken budget man har tillgång till.

Hitta boende vart som helst

Det går att välja olika kategorier av boende hos Airbnb, så det är fullt möjligt för alla att hitta någonstans att bo och sova oavsett vad man är ute efter. Är man ute efter att hyra ett helt hus är det fullt möjligt, annars finns det stugor och fritidshus att tillgå om man hellre skulle vilja det. Vill man bo lite annorlunda erbjuder Airbnb unika bostäder, då det går att välja att sova i en tipi, väderkvarn, på en båt eller vill man bo på en ö.

Unika upplevelser

Förutom att det gå ratt hyra boende världen över genom Airbnb går det också att få vara med om unika upplevelser som leds av experter. Det går att få en lektion att laga mexikansk mat, besöka den gyllene öknen eller delta i en graffiti-workshop. Airbnb erbjuder äventyr som vara flera dagar och då inkluderar det lokala experter, måltider, aktiviteter och boende.

Det går således välja upplevelser utifrån vilka intresse man har, allt från konst, kultur, transportaktiviteter, mat och dryck, till sport, sightseeing, underhållning, wellness, natur och vildmark. När man anmäler sig till någon upplevelse leds denna alltid av någon lokalinvånare som verkligen vet vad de håller på med. Gruppstorlekarna är intima, vilket gör att man inte blir borttappad i större folkmängder eller sammanhang. Varje unik upplevelse är granskad och har ett fokus på exklusivitet.

Vad skiljer sig Airbnb jämför med andra?

Vad skiljer sig Airbnb jämför med andra?

Det går att nyttja Airbnb i drygt 191 länder eftersom är Airbnb en global resecommunity som alla har möjligheten nyttja. I och med att det är personer som hyr ut sitt boende, så fokuseras det mycket på att gästen ska känna sig välkommen. Detta oavsett om det är privatägda hem eller hotellboende.

Airbnbs kundsupport finns tillgängligt 24/7 och de talar 11 olika språk. Supporten är alltid redo att stå till tjänst oavsett vart man befinner sig. Airbnb har en gästkompensationspolicy vilket gör att man kan känna sig trygg och säker eftersom den täcker flertalet reseproblem. Företaget bokar om eller betalar tillbaka pengarna om något mot förmodan skulle hända.

Airbnb värdar

Inför varje vistelse och boende finns det alltid en värd och denna person är verklig som delger sig av information gällande incheckning och liknande, samt framför allt att man ska känna sig välkommen. Beroende på vilket boende man har valt så kan värdarna interagera. Nästan alla personer kan bli en värd. Medlemskapet är gratis och det kostar inget att utannonsera boenden eller upplevelser. Airbnb har en kvalitetsstandard som alla värdar måste uppfylla.