Hur man väljer rätt hotell för dig

Valet av hotell kan vara svårt men oftast möjlig. Men för många kan valet bli överväldigande. När du bokar ett hotell finns det så många att välja mellan, så det är viktigt att ha en plan för att välja rätt hotell för dig. Det är inte alltid det som är den mest spännande delen av planeringen av en semester, men du behöver ett ställe att sova på. Genom att följa mina enkla steg kommer du att spara tid och minska frustrationen.

Filtrering och sortering hotell

Oavsett vilken bokningssida jag använder, det första jag gör, när jag har lagt in staden och datum jag söker, filtrerar hotellen efter min önskade prisnivå. Om det inte finns hundratals hotell, lämnar jag vanligtvis de som ligger i den lägsta nivån, trots att jag är villig att betala någonstans i mitten. Du vet aldrig när något bra kan hamna bland budgeturvalet.

Hur man väljer rätt hotell för dig

Därefter väljer jag de som är viktigast för mig om webbplatsen har filter för bekvämligheter. Du kan välja att du bara vill ha hotell som har WiFi, en pool och parkering. Ibland kan du välja hur många stjärnor du vill ha eller typ av hotell som “romantisk” eller “familj”. Detta kommer att eliminera alla hotell som inte matchar dina krav, vilket ger dig färre alternativ att sätta igenom. Sortera sedan din lista. Kanske är priset det viktigaste, eller kanske du vill sortera efter granskningsbetyg. Nu kan du titta på de val i den ordning som är viktigt för dig.

Titta på kartan

hur man väljer rätt hotell för dig är det vissa attraktioner i den destination du reser till det du vill vara nära? Vill du vara nära flygplatsen? Vill du vara nära kollektivtrafiken? Dessa typer av saker nämns vanligtvis i hotellets beskrivning, men det skulle ta lång tid att läsa varenda en för att ta reda på det. Sök istället för kartvisningen. Flytta dig runt i kartan tills den visar den del av staden du vill bo i, och öppna bara hotell som ligger i det området. Vissa bokningswebbplatser visar alla hotell på kartan, även om de inte uppfyller dina kriterier. Du borde kunna skilja de som matchar dina krav från de som inte använder färgen på stiften eller markören som används för att märka varje hotell. På så sätt behöver du inte bli upphetsad om ett hotell för att märka senare att det ligger utanför din prisklass.

Bestäm vad som är viktigt på ett hotell

Vissa människor vill bara ha ett hotell med gratis frukost medan andra föredrar att äta sin morgonmåltid på en lokal restaurang eller bageri. Om gratis frukost inte är viktig för dig, låt inte det bli en avgörande faktor. Om du vill ha en plats med WiFi, läs för att se om det är gratis eller mot avgift och om det är tillgängligt över hela hotellet eller bara i de gemensamma utrymmena som lobbyn. Bestäm också om hotellet bara har WiFi, bara en dator med internet tillgängligt för användning, eller båda. Det var allt för denna gång!

Bestäm vad som är viktigt på ett hotell