Lyxigaste hotell i Spanien

Det underbara landet Spanien har flera vackra och spännande platser att besöka. Med sitt perfekta läge i södra Europa är det ett land som tusentals svenskar besöker varje år. Det finns många platser som är värda att besöka och ett stort antal lyxhotel att navigera mellan för de mer exklusiva resenärerna. Vissa av de lyxigaste hotellen ligger på platser dit många turister åker, men en del hotell ligger på mer avlägsna platser, på landsbygden eller i mindre städer. Nedan beskrivs några av de mest populära semesterorterna och vilka lyxhotell varje område erbjuder. Att boka ett lyxigt hotell i Spanien behöver inte vara så svårt. Det finns många hotelltjänster som ger resenären en överblick och rimlig prissättning på hotellen.

Resmål

Palma de Mallorca är en mycket populär semesterort på ön Mallorca. I staden hittar man sevärdheter som kapellet La Seu, en otrolig park vid namn Parc de la mar och strax utanför finns Castell de Bellver vilket är ett stort slott med svindlande utsikt. Palma har flera kända beach Clubs, exempelvis Puro beach. Det finns härliga gator där man kan strosa, dricka kaffe och spana på människor, exempelvis Passeig des Born. Palma har många lyxiga hotell och resenärerna har ett stort antal att välja mellan. Ett av dem är Sant Francesc Hotel Singular. Det ligger väldigt nära de allra mest centrala delarna av Palma, och har faciliteter så som pool där det även finns en bar, ett gym som är öppet dygnet runt, rumservice, sängtillbehör av högsta kvalitet och espressobryggare i varje rum.

Barcelona, en stad som har allt man kan behöva. Det finns kilometerlånga stränder där människor solar och badar, samtidigt som det är en pulserande stad full av nattliv, restauranger, kultur, och otrolig arkitektur. Ett av de lyxigaste hotellen i Barcelona är Mandarin Oriental, Barcelona. Detta är ett hotell beläget mitt i centrala Barcelona. På taket hittar man en takterrass och varje hotellrum är utrustat med hemmabio och badrum med produkter från Acqua di Parma.

Huvudstaden Madrid är en stosvänlig stad, där det kryllar av god mat och dryck och trevliga affärer och kaféer. Nattlivet är rikt även på vardagar och på dagarna finns det otroligt många välkända museer och sevärdheter att besöka. Matmarknaden Mercado san Miguel är livlig och har delikata rätter som bara kostar ett par euro styck. Hotellutbudet i Madrid är stort och ett av de finaste hotellen är NH Collection Madrid Suecia. Hotellet ligger i stadens centrala delar och är ett stilrent hotell i världsklass. Hemingway besökte ofta hotellets bar och på grund av det har baren döpts till just Hemingway. Hotellet har även en andra bar, belägen på takvåningen.

Paradisön Ibiza är mest känd för sina fartfyllda utenätter och kändistäthet. På ön finns det många glamorösa restauranger och klubbar, och det samma gäller hotellen. På Ibiza finns det olika sorter hotell, vissa lämpar sig för dem som är där för att semestra, medan andra ligger i direkt anslutning till de allra trendigaste klubbarna. 7 Pines hotel Ibiza är ett lyxhotel att föredra. Detta är ett hotell med full spaanläggning, 2 restauranger och 4 barer och flera yatcher som går att boka av gästerna!